#BİLGİ# DC EARTH - 22 EVRENİ


Tarihçe
Dünya-22 , Sonsuz Kriz olaylarını kısa bir süre takip ederek , Çoklu Evren'in rekreasyonu sırasında Yeni Dünya gerçekliğinden ayrılan elli-bir ayrık gerçeklikten biridir .

Bu Dünyada, Amerika Adalet Topluluğunun dağılmasından sonra, hiçbir örgüt, genç kahramanlara örnek olarak rollerini takip etmek için hiçbir işe koyulmadı, ancak Magog'a kadar bireysel kahramanların örnekleri yeterliydi . Bu şiddet içeren insanüstü yardımcısı, Joker'i tüm Daily Planet çalışanlarının öldürülmesi nedeniyle intikam almak için öldürdü . Daha sonraki kamu affedilmesi, Superman'ın adalet inancını kırdı ve on yıl boyunca inzivaya girdi; daha genç kahramanlar da Mucizenin örneğini takip ettiler ve savaşan suçlulardan biraz farklı oldular.

Magog'un Adalet Taburu nihayetinde, Kansas'ın çoğunu radyoaktif bir bölge olmayan bölgeye bırakan ve Süpermen'i emekli olmaktan çıkaran bir felakete neden oldu . Arkadaşlarını bir " adalet ligine " sokarak , Birleşmiş Milletler'in savaş alanında nükleer bir grev başlatmasına neden olan bu felaketle büyüyen iki yüzüncü grup arasında bir savaşa yol açtı. Süpermen kurtuldu ve yanıt olarak Birleşmiş Milletleri öldürmeye çalıştı, ancak papaz Norman McCay ve diğer hayatta kalan süper kahramanlar tarafından konuşuldu . Bu, Superman'ın dünyanın kahramanlarına aktif bir örnek olmasını sağladı.

Gelecek Geçmişi
Diğer bazı evrenlerden farklı olarak, Dünya-22'nin geleceği oldukça somuttur:

Gulag savaşından 1 yıl sonra - Süpermen, ölmüş kahramanlara bir anıt inşa eder ve o ve Wonder Woman aşkı bulur.
Gulag savaşından 10 yıl sonra - Clark ve Diana'nın süper çocuk ailesi olur
Gulag savaşından 20 yıl sonra - Batman ölür
Gulag savaşından 100 yıl sonra - İnsanlık, Süpermen ve Harika Kadın'ın çocukları tarafından dünyaya yıldızlar bırakacak.
Gulag savaşından 200 yıl sonra - New York'u kapsayan deniz seviyeleri yükselecek.
Gulag savaşından 500 yıl sonra - Medeniyet Dünya üzerinde kendini yeniden inşa edecek.
Gulag savaşından 1000 yıl sonra - Dünya Süper Kahramanlar Lejyonu tarafından korunan Birleşik Gezegenlerin evi olacak ve imkansız bir şekilde yaşlı ve yaşlı ama yine de hayatta olan Süpermen, açık bir şekilde anonim bir hayat sürüyor.

0 yorum: