Joker Blogs Yakında geliyor arkadaşlar.. Youtube'da 4K şekilde izleyebilirsiniz

0 yorum:

DC Comics’in Türk Kahramanı: Yeniçeri


0 yorum:

Marvel Karakterlerinin Hayat Hikayeleri #5 Galactus

Güçleri: İnsanın hayal gücünün çok ötesinde bir kozmik güçtür.




Biyografi: Galan adı ile tüm yıldızlardaki en gelişmiş medeniyetin olduğu Taa gezegeninde doğdu. Fakat bu gelişmiş medeniyet aynı zamanda bu gezegende yaşayanların sonları oldu. Big Bang benzeri bir tür patlama ile bu gezegenin yeraldığı evren tüm yaşayanları ile birlikte yokoldu. Bir uzay kaşifi olan Galan patlamadan kurtuldu. Ölen evrenin merkezindeki bir çeşit kozmik yumurtaya doğru gemisini harekete geçirdi. Hedeflerine yaklaştıkça gemi mürettebatının tümü radyasyon zehirlenmesinden ölürken Galan hayatta kaldı. Galan bu kozmik yumurtanın içine girip onunla bir bütün olduğunda "Gezegenler Yıkıcısı" Galactus ortaya çıkmış oldu.

0 yorum:

Marvel Karakterlerinin Hayat Hikayeleri #4 Sabretooth

 Sabretooth'un zarar görmüş veya yokolmuş hücreleri çok büyük bir hızla yenilenir, ayrıca hızlı iyileşme yeteneğisayesinde zehire ve pek çok uyuşturucuya karşı bağışıklıdır. Normal birinsandan çok daha kuvvetli ve çeviktir. Gelişmiş koku alma duyuları vardır.Ayrıca dişleri ve pençeleri kemik kadar sert şeyleri parçalayabilecek kadarkeskindir. Sonradan iskeleti adamantium ile kaplanarak asla kırılmaz halegetirildi. Bir bakıma Wolverine'in daha iri, daha kuvvetli, daha hızlı ve dahavahşi versiyonu gibidir. 


0 yorum:

Marvel Karakterlerinin Hayat Hikayeleri #3 Venom

Örümcek'in en tehlikeli düşmanı hiç kuşkusuz Venom'dur. Şimdi bu karakterin nasıl doğduğuna bir bakalım:

0 yorum:

Marvel Karakterlerinin Hayat Hikayeleri #2 Mephisto

Güçleri: Olağanüstü güçlere sahip biriblisdir. Bu güç potansiyelinin en üst limitinin ne kadar olduğu bilinmiyor.Yönettiği boyutta esir edilmiş ruhların güçlerini çeker. Kendi boyutu olancehennem ile bizim boyutumuz arasında rahatça gidip gelebilir, fakat kendiboyutundan çıkınca daha az güçlüdür. Çok üstün güçlerine rağmen başkalarınınzihinlerini okuyabilip onları kontrol edebilme gücünü sadece o canlı buna izin verirseyapabilir.


0 yorum:

Marvel Karakterlerinin Hayat Hikayeleri #1 DAREDEVİL

DareDevil'in diğer isimleri;

The Man Without Fear - Korkusuz Adam
Guardian Devil - Muhafız Şeytan

Villain Hand - Şeytanın Eli (Silahına verilen isimlerden biridir.)

0 yorum:

Joker Fanlarına gelsin


0 yorum:


0 yorum:

Harley Quinn Hakkında Bilinmeyenler


0 yorum:

Arrow da Felicty Teorisi

Arrow Teori
Felicity Smoak bu sezon Oracle olabilir mi?
Yayınlanan son bölümde Felicity bir takma isim istediğini belirtmişti ve oklar Oracle'ı gösteriyor ama öncelikle Oracle'ı tanımayan arkadaşlar için kısa bir hatırlatma yapalım.

0 yorum:

Flash Dosyaları: Jay Garrick




Kimdir
Keystone Şehrinin korkusuz savunucusu, zeki bir bilim insanı ve azda yakışıklı değil hani, her ne kadar new 52 ile karakter sıfırlanıp yeni bir orijin kazansa da o bizim gözümüzde hala sakar bir bilim adamı, iyi bir koca, bir akıl hocası ve bir efsanedir.

0 yorum:

Supergirl Rekorları alt üst etti !

Supergirl Pilot bölümünden 12.96 Rating alarak, Flash'ı Arrow'u Constantine'i 3-4'e katladı ve Pilot açısından DC'nin en iyi Rating alan TV dizisi oldu!

0 yorum:

Teen Titans 2016'da geliyor!


Söylentilere göre Teen Titans 2016'da geliyor! Öyle bir Cast Kadrosu söylentileri var ki DC'nin en iyisi olabilir.. İşte o Cast:

0 yorum:

Zoom'un Gerçek Kimliği | Teori




Earth 2 evreninde yat kazasında aslında Oliver'ın öldüğünü ve Robert Queen'in "Hood" olarak daha sonraki adıyla Arrow olarak suçla savaştığını öğrendik ve bu bize Flashpoint Paradoksu hatırlattı ve bu olay üzerine yeni bir teori ortaya atıldı 

0 yorum:

Robert Quenn YAŞIYOR !

Green Arrow | Robert Queen Yaşıyor



Robert Queen new 52 evreninde ölmemiştir Oliver'da ölmemiştir hatta Moira Queen'de ölmemiştir, kısacası kimse ölmemiştir ama herkes Robert'ın öldüğünü düşünmektedir. Robert Queen Green Arrow #27 ile yeniden karşımıza çıkıyor sonrasında Green Arrow #31'de ölüyor ama.. neyse sanırım konumuz ölmesi değil nasıl ölmemesi.

0 yorum:

Legend Of Tomorrow Geliyor !


Arkadaşlar. Flash ve Arrow'un 10. Bölümlerine gelindiğinde ''Yani 2x09 çıkınca'' 1 aylık bir ara verilecek ve sonrasında Legend Of Tomorrow ile birlikte aynı haftada başlayacak. Yani artık Flash Salı günlerinin, Arrow Çarşamba günlerinin, LoT ise Perşembe günlerinin dizisi oluyor!

0 yorum:

Superman Dönüyor !

Tom Welling, The Flash'a gelebilir! Söylentilere göre Tom Welling Flash'ın 8. bölümünde karşımıza çıkacak ki böyle olursa Smallvile Dizi evreninin ilk dizisi olarak kabul edilmiş olacak. Sadece söylentilerle kalmamasını umuyoruz. Castta söylenti olarak yerini almış durumda. Göz atabilirsiniz arkadaşlar. 

0 yorum:

BATMAN VS SUPERMAN FRAGMANI YAYIMLANDI


Batman v Superman | Sneak Peek'i Yayınlandı
Bu sabah yayınlanan ve çarşamba günü yayınlanacak olan asıl fragmanın ön gösterimi niteliğindeki Batman v Superman Sneak Peek'i için şimdiden pek çok teori ortaya atıldı. Bunun Batman'in rüyası olduğunu düşünenler varken, bunun aslında bir rüya olmadığını ve gerçek olduğunu savunanlarda var, hatta bu yaşananların bir kehanet olduğunu düşünenler bile var.

Bu konuda sizin düşünceleriniz neler? 
Sizce de sadece bir rüya olabilir mi ?

0 yorum: